Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Prezentacija o Bitcoin placanjima – BTCPay Server

March 18 @ 7:00 pm - 9:00 pm

**Rezervišite svoje mesto na sledećem linku** [https://pay.pavlenex.com/apps/3hH8FkKM5ktdHhdJvMmWdE7dvF9S/pos](https://pay.pavlenex.com/apps/3hH8FkKM5ktdHhdJvMmWdE7dvF9S/pos), **mesta su ograničena.**

**Detaljna adresa i kako da dođete do hub-a, biće vam prosleđeni nakon rezervacije ulaznice.**

***

U subotu, 18. marta u 19:00 u Bitcoin Hub-u u Beogradu održavamo prezentaciju o bitcoin plaćanjima pomoću[ BTCPay Server-a](https://btcpayserver.org/).

BTCPay je open-source procesor za plaćanje koji je potpuno besplatan i koji omogućava prihvatanje bitcoina bez ikakve provizije. Predavač je [Pavlenex](https://twitter.com/pavlenex), core contributor i PM projekta. U ovoj prezentaciji Pavlenex će nas voditi kroz istoriju plaćanja u bitcoinu, i razvoja BTCPay-a od jednočlanog hobi projekta do jednog od najuticajnijih projekata u bitcoinu. Zatim ćemo preći na demo i razgovarati o razvoju softvera pod budnim okom javnosti i veoma dinamične zajednice. Na kraju ćemo pogledati demo BTCPay Servera i svih mogućnosti i slobode koje pruža.

Prezentacija je na srpskom jeziku.🇷🇸 Kao poslasticu, na kraju, Pavlenex će demostriratu kako svako od nas može napraviti Point of Sale uređaj i prihvatati bitcoin, bez provizije ili trećeg lica, a zatim Q & A uz pivo.

Ulaznica je donacija i omogućava nam da nastavimo da opremamo prostor. Minimali iznos donaciju je 15e. Mesta su, zbog veličine prostora a i zbog namenski manje grupe, ograničena. Novac nećemo refundirati ukoliko kartu ne iskoristite, tako da vas molimo da mesto rezervišete jedino ako stvarno možete doći.

Details

Date:
March 18
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Website:
https://www.meetup.com/dvadeset-jedan/events/292180424

Venue

Vase Čarapića 15
Vase Čarapića 15
Beograd, rs
+ Google Map